Bliv taget mere seriøst på din arbejdsplads

Føler du, at du altid er den der bliver overset der du arbejder? Er der altid en anden, der får den lønforhøjelse du havde håbet på? Det er et trist, men sandt faktum, at hvordan vi fremstår rent visuelt, kan bidrage til at påvirke hvordan vi bliver opfattet til en vis grad. Dette er noget, der ikke har noget med vores reelle kompetencer at gøre, men er alligevel en vigtig del af hvor vi står i sociale spil – også på arbejde. Læs mere om hvordan du kan blive taget mere seriøst. 

Hvad kan jeg gøre?

Vi kommer desværre ikke udenom, at den måde vi fremstår på har noget at sige, når det kommer til arbejdslivet. Det handler ikke nødvendigvis så meget om faktisk udseende, som om præsentation. Dette er selvfølgelig meget vigtigere indenfor nogle arbejdsområder end andre. Hvis du arbejder i et professionelt kontormiljø har du helt sikkert set de mennesker der altid formår at se sammensat og professionelle ud, på en lækker måde. Det er ligegyldigt om det er mænd eller kvinder. Der er nogen der har et stilet, poleret look der gør, at de ser meget professionelle ud. Det er måske dette look du skal prøve at efterligne.

Fokus på de lækre detaljer

Det er først og fremmest i detaljerne at denne effortlesse chic ligger. Det handler om små ting, det perfekte slips, manchetknapper, nypussede sko og måske til og med et lækkert armbåndsur. Nogle former for tilbehør er perfekte til at afslutte et look, og give et tidløst udtryk. Her kan du læse mere om, hvordan du opnår dette look og opgraderer dit eget look med bare få greb.

Det er meget man selv kan gøre, uden at miste sin personlige stil, for at blive opfattet mere professionelt i sit arbejdsmiljø rent visuelt. Det betyder ikke, at man ikke kan have en personlig stil, men man kan inkorporere enkelte detaljer der sender visse signaler. Det er signaler vi bevidst og ubevidst aflæser hver eneste dag i mødet med andre mennesker.