Sådan laver du din egen blog og tjener penge på den

(sponsoreret indhold)

Det er blevet lettere end nogensinde at lave en blog i dag. Det tager ikke særligt lang tid, og der findes så mange systemer som du kan bruge til din blog, så du kan få en blog startet op på under 20 minutter, og så er du altså klar til at skrive blogindlæg omkring det emne du har valgt til din blog.

Men det er også blevet så utroligt populært at starte en blog, så der er stadig mange der ikke kender til, hvordan man starter en blog og mange af dem der har fået gang i sin blog, har ikke fundet ud af hvordan de kan tjene penge på bloggen.

Hvad skal du bruge inden du starter?

Inden du starter, så skal du sikre at du har en hurtig computer og en stabil internetforbindelse. Hvis du vil se hvilke muligheder du har få internet, så kan du sammenligne hastighed og priser på mit-bredbånd.dk

Sådan laver du en blog

Det første du skal gøre er at du skal finde det domæne du ønsker at købe og bruge til din blog. Domænet er det hjemmeside navn som eksempelvis ’’dinblog.dk’’ og her bestemmer du selv hvad den skal hedde. Når du har fundet et domænenavn, så skal du finde et sted at hoste din hjemmeside. Du kan vælge en af de billigste muligheder som eksempelvis er unoeuro.dk og som både levere hosting og domæner, så du kan samle alt hos en udbyder. Det gør det mere praktisk for dig i længden.

Når du nu har fået oprettet dit domæne og din hosting, så er du klar til næste skridt.

Brug wordpress

WordPress er en af de mest brugte og letteste systemer at lave en blog i. Hos unoeuro og de fleste andre udbydere, så findes der en 1 click installer, som gør at du let kan oprette din blog. På under 1 minut så vil din wordpress blog blive installeret på din hosting service, og derefter så er du faktisk klar til at oprette din første blogindlæg.

Opret blogindlæg

Nu er du faktisk i gang, og nu skal du oprette dine første blogindlæg. I wordpress blogs, så kan du se et menu punkt der hedder ’’Opret indlæg’’ Her kan du nemt tilføje nye blogindlæg, hvor du enten kan vælge at skrive direkte i din blog, men også skrive dine blogindlæg i et word dokument og derefter kopier det det ind på din blog.

Tjen penge med affiliate

Når din blog er kommet i gang, og du gerne vil tjene penge på den, så kan du tjene penge med affiliate marketing. Affiliate marketing, gør at du kan tjene penge på at henvise dine læsere til at købe produkter eller services. Så skal du blot henvise til produkter du bruger, og så får du kommission per salg der bliver genereret igennem din hjemmeside. Du kan faktisk tjene penge mens du sover.

Hvis du vil have mere trafik på din blog kan du også læse Få mere trafik med long-tail keywords.